Vastuullisuusviestinnän suunnittelupohja

Selkeä ja helppo työkalu vastuullisuusviestintään

Haluatko aloittaa organisaatiossasi yritysvastuun kehittämisen ja vastuullisuusviestinnän suunnittelun, mutta et tiedä mistä aloittaa?  

Laatimamme suunnittelupohja antaa suuntaviivat yritysvastuun hahmottamiseen, lisää vastuullisuuden kokonaisvaltaista ymmärrystä ja auttaa tiimisi kehitystyön alkuun. Pohjan avulla voit tarkastella vastuullisuusviestinnän lähtötilannetta,  hahmottaa vastuullisuuden eri ulottuvuuksia ja teemoja sekä arvioida yritysvastuun kokonaisuutta.  Saat konkreettisen työkalun kehittämistyöhösi.

Miten voit hyödyntää suunnittelupohjaa? 

💡 IDEOI 

Keskustele ja kerää  tiimisi kanssa ajatuksia ja ideoita vastuullisuusviestintään suunnittelupohjaa hyödyntäen.

💡 OPI JA HAHMOTA KOKONAISKUVA 

Tarkastele yritysvastuun keskeisiä ulottuvuuksia ja pohdi niiden merkitystä oman organisaatiosi toiminnalle ja viestinnälle. Voit myös  laatia tärkeysjärjestyksen: mikä on organisaatiossa ja toimialallasi olennaista ja mikä vähemmän tärkeää.

💡 SUUNNITTELE JA RAKENNA  

Hyödynnä suunnittelupohjan viitekehystä  vastuullisuusviestinnän strategisessa suunnittelussa. Suunnittelupohja auttaa myös asettamaan vastuullisuusviestinnälle realististisia tavoitteita.   

Jos tarvitset ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä, autamme mielellämme vastuullisuusviestinnän suunnittelussa ja pitkäjänteisessä kehittämisessä.Untitled design (7)